DAG 32, 33 & 34: Chitwan National Park

Zaterdagen in Nepal zijn zoals zondagen in België. Daarom besloten we om naar het Chitwan National Park te gaan want dat ligt in dezelfde richting. Voorgangers hadden ons dat ook aangeraden. Vele Nepalezen zijn trots op de fauna en flora van het land en terecht. We deden eenolifantenrit waarin Melanie op een gegeven moment haar bril liet vallen. Niet getreurd, de olifant nam hem graag terug op met zijn slurf. Na een boottocht tussen de krokodillen en het zien van een baby-neushoorn, geven we de Nepalezen 100% gelijk.

De gids nam ons mee tot diep in de jungle, en daar wandelden we dan.. tussen de tijgers, gigantische hagedissen, roofvogels, herten en nog veel meer indrukwekkende dieren. 

Ook al had Chitwan heel wat moois te bieden, door de enorme hitte hadden we af en toe een hangmat nodig en een frisse douche.