DAG 44: LAATSTE DAG IN NEPAL

Toen was het zover, onze laatste dag in het uiterst mooie Nepal. We voelden letterlijk de bui hangen. Het weer was uiterst slecht. Toch trotseerden we het weer om nog even binnen te springen bij het Children’s Art Museum. We gingen hen namelijk nog een I-Pad bezorgen en een zonnepaneel. Dit hadden ze helemaal niet verwacht dus dit maakte het voor ons nog zo speciaal. Het voelt goed om hen gelukkig te maken en te weten dat je hiermee heel wat andere mensen en kinderen onrechtstreeks gelukkig maakt. Want ook het CAM ging onze workshop in de toekomst verder zetten.

Opnieuw trotseerden we de regenbuien, ditmaal om onze valiezen in te pakken. Jong en vol energie, besloten we om samen met onze vrienden te feesten tot we het vliegtuig moesten halen. Om vier uur s’nachts moesten we namelijk al in het vliegveld zijn. Het werd nog een onvergetelijke avond en voor we het wisten zat ons avontuur er op..