DAG 38: Workshop voor Children's Art Museum

Eindelijk was het zover! Een workshop in samenwerking met het Children’s Art Museum. Daar keken we al van in het begin naar uit. We draaiden al enkele dagen mee met de organisatie en stonden telkens versteld van het werk die ze leverden. We waren dan ook heel nieuwsgierig naar hun reactie op onze workshop. Samen met begeleider Nistha waren we uitgenodigd in een school. De kinderen spraken niet zo goed Engels en heel wat van die kinderen leven ook nu nog steeds in tentenkampen. Gelukkig was Nistha dus mee om het een en ander te vertalen. We gaven onze workshop zoals elke andere en ook hier waren de kinderen heel enthousiast. Een van de meisjes vertelde Nistha zelfs dat ze het jammer vond dat ze al moesten stoppen (vrijdag is slechts een halve dag school). Ze had namelijk al heel wat werk gestoken in haar tekening en wou nog niet naar huis. Achteraf wist de begeleidster ons te vertellen dat ze verteld stond van ons werk en ze het heel graag zouden toepassen binnen hun organisatie! Heel leuk om te horen!