DAG 35, 36 & 37: Voorbereiding workshop/zonnepanelen.

 

Na een lange en vooral vermoeiende terugreis van Pokhara namen we even rust. We werkten vooral aan ons project. Binnen enkele dagen geven we namelijk een workshop in samenwerking met het Children’s Art Museum. Via mail bespraken we onze doelstellingen en voorbereidingen. Verder zijn we ook nog even langs geweest bij René Veldt van Stichting Veldwerk Nepal. Via Ellen Minkenberg van The Umbrella Foundation kwamen we in contact met René. Hij zorgde ervoor dat er twee zonnepanelen klaar stonden tegen dat wij in Nepal aankwamen. Deze zullen we op het einde van onze reis verdelen onder diegenen die ze het best kunnen gebruiken. Gelukkig moesten we ze dus niet meenemen vanuit België en tevens steunden we hiermee de lokale economie. Moest er ook ooit een probleem opduiken dan kan dit snel gerepareerd worden in Nepal. Na een hartig ontvangst toonde René ons even een demonstratie en het zag er veelbelovend uit! Binnen enkele dagen komen we ze definitief ophalen. Eerst nog even zien geld af te halen (dit is niet altijd vanzelfsprekend in Nepal!)