DAG 2: Mandala & CAM

Na een vroege ochtend en een verassend straffe koffie kwam Min (lokale promotor) ons oppikken. Hij nam ons mee naar zijn ‘Mandala International School’. Fier vertelde hij over zijn school en haar verhaal. De leerlingen kregen vandaag hun resultaten te weten. We mochten de leerkrachten vergezellen bij hun bespreking met de ouders. Heel interessant om mee te maken, we werden ook verbaasd door de goede punten die behaald werden. Enkel het vak ‘Computer’ was minder, dit omdat ze te weinig fysieke computers hebben en ze enkel theorie hierover krijgen.

Na ‘Mandala International School’ gingen we op zoek naar het ‘Children’s Art Museum’ én wonder boven wonder hebben we die snel gevonden! Onze pennenvriendin herkende ons meteen! Het was rond de middag dus we gingen samen wat lunchen. We leerden de vrijwilligers beter kennen én ze waren stuk voor stuk enthousiaste mensen. Na etenstijd ging iedereen terug naar huis, dus deden wij dit ook maar. Deze wandeltocht hadden we ons toch anders voorgesteld. Onderweg kwamen we een hangende geit op een brommer tegen én een man die een hele frigo op zijn rug droeg. Daaropvolgend kwamen we voor het eerst aapjes tegen! Een oude man zag onze vreugde en begon met ons te praten. Hij leidde ons wat rond en bracht ons tot bij een verwoeste tempel. Hardverscheurend om te zien welke schade de aardbeving allemaal heeft aangericht.

Het was een dag vol onverwachte, leuke en plotse gebeurtenissen.