Namasté

Het is zover! Eindelijk wordt ons Nepal avontuur concreet.. Momenteel zijn we uiterst optimistisch, euforisch, benieuwd,..  maar we beseffen ook wel dat Nepal een grote cultuurshock zal zijn die veel indrukken op ons zal nalaten. Zowel positief als negatief. Het zal vooral een énorme verrijking zijn voor onze jonge geest. Een reis die ons steeds zal bijblijven. We zijn dan ook heel dankbaar voor alle kansen die wij nu al hebben gekregen, zowel van onze ouders als vanuit onze stage, als vanuit school.

We zijn oprecht trots op hetgeen we tot nu toe bereikt hebben én hopen in de toekomst met nog meer trots te kunnen terug kijken op ons Umanga project. We kunnen niet wachten om met de kinderen in contact te komen en ze kennis te laten maken met ons project.

Wij hebben er alvast uiterst veel zin in! Hou zeker onze blog in de gaten voor dagelijkse updates!

Heel veel zonnige groetjes, Dorien & Melanie