DAG 18, 19 & 20: Thesis & workshop

Deze dagen hebben we vooral gebruikt om onze workshop te verbeteren. We hebben gezien dat de communicatie niet altijd even vlot verloopt door de taalbarriere. Het voorzien van meer voorbeelden leek ons een goed idee zodat de kinderen weten wat van hen verwacht wordt. We hebben enkele stop-motions gemaakt die de verschillende mogelijkheden illustreren. Het opstellen van een duidelijk schema moet er ook voor zorgen dat de kinderen meer inzicht krijgen in de workshop en het verloop ervan. Verder hebben we ook nagedacht over het beeldmateriaal die we zeker moeten hebben terwijl we in Nepal vertoeven. 

De volgende dag gingen we aan de slag in Mandala International School met onze nieuwe methodes. Het ging duidelijk vlotter en de kinderen begrepen wat van hen verwacht werd. Voor we het wisten was de workshop over en gingen de kinderen en ook wij tevreden terug naar huis.