DAG 7 & 8: Rafting - Nieuwjaar

Vandaag begon onze dag uiterst vroeg, maar dat hadden we er zeker voor over. Na een heftig busritje van 3 uur kwamen we aan in Trishuli. Vrijwel direct mochten we ons omkleeden en kon de rafting beginnen. Voor de ene al wat vlotter dan de andere (Melanie was een beetje ziek). Maar dat hield haar niet tegen om mee te gaan! Een ritje van 20 km stond ons te wachten. Peddelen maar.. In de helft namen we een stop om van een rots te springen die maar liefst 18 meter hoog was. We zijn even gaan kijken vanboven.. maar hebben dan toch beslist om het maar niet te doen. JA WE HEBBEN ER AL SPIJT VAN. Na de tocht bracht een bus ons terug naar de camping. Daar kregen we een spicy lunch en konden we wat socializen met iedereen. Snel vonden we vriendjes die gitaar konden spelen. Met een biertje, een kampvuur, wat vuurvliegjes en een kip op de BBQ was het alvast een spetterende start van 2073. En zo geschiedde..

 

De volgende dag stonden we op met het mooiste uitzicht en de leukste mensen. We vertrokken terug richting het drukke Kathmandu. De frisse lucht van Trishuli heeft ons deugd gedaan.