DAG 9 & 10: Umbrella Foundation + Thamel

Vandaag zijn we naar The Umbrella Foundation geweest. We hadden een conversatie over onze workshop en of we die daar eventueel kunnen uitvoeren in de toekomst. De verantwoordelijke was niet aanwezig, maar het personeel was alvast erg geïnteresseerd. Jammergenoeg konden zij geen beslissingen maken, dus we zullen nog eens op een ander moment moeten terugkomen. We gingen terug richting Thamel om nog even rond te kijken voor spulletjes die we nodig hadden. In het eerste winkeltje die we binnen gingen was meteen een heel vriendelijke eigenaar die over alles in zijn winkel een verhaal had.. We hadden direct 'een klik'. We besloten om samen wat te drinken én waren erg verbaasd over de man zijn intelligentie, een ware filosoof.

Vol inspiratie gingen we terug naar ons hotel...