Stichting Paraplu Nepal

Schermafbeelding 2016-03-16 om 16.08.42.png

The Umbrella Foundation redt kinderen uit corrupte kinderhuizen waar zij ernstig verwaarloosd en soms zelfs misbruikt werden. De organisatie biedt deze kinderen sinds 2005 een veilig onderkomen en vervult de basisbehoeften zoals onderdak, eten, kleding, zorg en scholing. Na het bevredigen van de eerste levensbehoeften, wordt ook gewerkt aan psychosociale zorg voor de kinderen.

Vooral dat laatste luik vinden wij heel interessant omdat het ook aanleunt bij ons project. Ook Paraplu Nepal ziet potentieel in ons project. Wij hebben dan ook beslist om een samenwerking aan te gaan met Paraplu Nepal en dan vooral met Ellen Minkenberg, transculturele psychiater. Zij zal ons zo goed mogelijk begeleidden in ons project met haar expertise.

Bekijk zeker eens dit artikel op: http://deparaplunepal.wix.com/stparaplunepal