Stage Think With People

Wij, Melanie Soenen en Dorien Ruymbeke, mogen onszelf trots eerste stagiaires van THINK With People noemen. TWP is een organisatie die ondernemers een stap vooruit helpt met al hun vragen rond een idee en hoe het kan uitgroeien tot iets moois. Ze hebben een breed netwerk en geven antwoorden op vragen rond marketing, IT, focus vinden en ondernemen in het algemeen of brengen je in contact met de juiste mensen.

Via ons project Umanga kwamen we hier terecht. De afgelopen weken sleutelden we al wat aan het concept van ons verhaal. Waarvoor we Bert en Sara zeker willen bedanken. We krijgen ook de mogelijkheid om verschillende mensen te ontmoeten en ons verhaal te verspreiden, waardoor we dan ook weer veel andere dingen leren. Verder staan ons ook nog mooie vooruitzichten te wachten. Zo gaan we bijvoorbeeld eens langs bij het videobedrijf Farmboy, waar we dan ook een opdracht krijgen en kunnen meedraaien met hun team.

We dachten nooit dat onze stage er zo goed uit kon zien. Enerzijds kunnen we aan ons project werken en anderzijds leren we op verschillende vlakken nog heel wat bij!